ЕКСКЛУЗИВНО! “Свободна Европа” идва да свали ГЕРБ. Поръчката е от ЦРУ след “доноса” на Цв. Василев за КТБ и “зависимостите” от Путин

Медии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Цветан Цветанов заяви в предаването “Здравей, България” по Нова тв, че “Свободна Европа” се завръща заради “фалшивите новини” на БСП. Цв.Цв. не си вярва, разбира се.

Вторият в ГЕРБ е близък до някои служби в САЩ, но очевидно поне в ЦРУ вече не му вярват, щом като рефрешват проекта си “Свободна Европа” за България.

“Свободна Европа” се връща, за да громи корупцията по високите етажи на властта и да свали ГЕРБ.

Поръчката и финансирането е от ЦРУ след “доноса” на Цветан Василев за КТБ.

Цветан Цветанов, естествено, знае, че “БОЕЦ”, Люба Кулезич, Мирослав Иванов и Огнян Стефанов, подписали писмото до Конгреса на САЩ, са сочени като близки до Цветан Василев.

“През последните десетилетия гражданите на България живеят в условията на фасадна демокрация. Разделението на властите е условно. Парламентът е със скандално ниски нива на обществено доверие. Той функционира все по–видимо под диктата на управляващата партия ГЕРБ и нейния лидер Бойко Борисов.

В ролята на премиер и глава на изпълнителната власт той успя – явно или не – да си присвои множество правомощия и контролни функции, в това число и над службите за сигурност. В ход е отслабване на институциите и установяване на едноличен авторитарен режим”, пише в писмото.

Описаната в писмото обстановка очевидно е съвпаднала с грамите на резидентурата на ЦРУ в България и с докладите на посланик Ерик Рубин до Държавния департамент на САЩ.

Решението за възобновяването на дейността на “Свободна Европа” е удар по властта. ГЕРБ може да загуби евроизборите, ако подцени ролята на “Свободна Европа”.

Материалите им срещу “колумпираната власт” ще бъдат подхванати от други медии и ще се вдигне Вълна. Аферата “Барселона” ще му се види захарен памук на Борисов.

“Биволъ” на Асен Йорданов, един от седемте подписали писмото до Конгреса на САЩ, и “Свободна Европа” ще действат в синхрон. Ако Бойко Борисов подцени Поръчката, няма да довърши и този мандат.

Всъщност Писмото е върхът на сладоледа. Причината за връщането на “Свободна Европа” е, че Цветан Василев е дал на американците ВСИЧКО в “доноса” си – за фалирането на КТБ и механизмите на мегакорупциата.

Цв. Василев е посочил зависимостите на “тримата големи” от Кремъл и ги е описал като “заплаха за националната сигурност” заради тази зависимост, твърдят независими източници от две български служби.

Очевидно “вътрешната информация” е съвпаднала с това, което е във файловете на службите на САЩ, за да се стигне до връщането на “Свободна Европа”, чиито корени са изцяло в ЦРУ.

bgsniper.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар