ЕКСКЛУЗИВНО! Синът на Доган заряза бременната си жена

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Синът на Ахмед Доган – Демир, е напуснал бременната си приятелка Памела.

За раздялата, дошла изневиделица, се ожали бъдещата майка.

До преди седмица Доган-младши и красивата девойка се носеха на крилете на любовта и дори отпразнуваха рождения й ден в един от най-луксозните хотели в Дубай.

Дни преди това пък Памела се похвали пред приятелите си в социалните мрежи, че двамата със сина на Сокола са обзавели детската стая на бъдещето им дете, а от цветовете, които са избрали за интериора – именно синьо и бяло, се подразбра, че първородният внук на почетния председател на ДПС ще бъде от мъжки пол.

Какво е довело до внезапната разлъка не става ясно, но бременната Памела не скри, че е изключително огорчена.

Първото, което написа по повод краха на отношенията й с Демир, беше: „Наградата за най-голям лъжец отива при теб, Д.“.

След това хубавицата продължи да напада бившия си любим, изнасяйки в публичното пространство компроментиращи факти от личния им живот. „На вниманието на всички. Почивките, подаръците и други разходи поемат родители ми. Да не се объркате. Не получавам нищо от никой друг“, категорична е Памела.

Няколко минути след това съсипаната кандидат-снаха на Доган публикува коментар на своя близка, което беше сигнал, че е напълно съгласна с думите й. „В това да получаваш нещо от някой, на когото носиш детето, не виждам нищо лошо, даже обратното.

По-скоро за него е смешно, ако трябва да разчиташ на родителите си“, гласеше той. С това съвсем не приключиха откровенията на прелъстената и изоставена девойка. Запитана защо не се е омъжила за бащата на детето, тя отсича: „Не мога да си самопредложа“, а на хаплив коментар, че Демир я търпял само заради бебето, тя отговори: „Видимо аз търпя много, а другата страна получава само привилегии на мой гръб“. По-малко от час след като избухна, Памела изтри цялата помия срещу Демир, вероятно притисната от него.

Припомняме, че красивата Памела, която тази година завърши висше в НСА и вече е приета да учи магистратура в същия ВУЗ, произлиза от бургаско милионерско семейство.

Нейният татко – Николай Жейнов, е сред най-успешните в бранша, но за разлика от конкурентите си Лъчезар Танев и Емил Данчев, не обичал медийните изяви.

Почти 20 години се занимавал с трансфери на футболни звезди от цял свят, като сделките си в последните няколко извършвал предимно извън пределите на България.

Комисионата, която прибирал, била колосална, а успехите му го събрали със сина на прочутия италиански футболист и треньор Фабио Капело, с когото вече били съдружници.

Памела и Демир се запознали преди няколко месеца.

Тя се нанесла в неговия луксозен дом почти веднага и забременяла още от първия опит.

Любовта им обаче угасна със същата скорост, с която пламна и дали двамата ще отглеждат сина си заедно, не се знае.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар