ЕКСКЛУЗИВНО! Този страхлив, уплашен, наведен премиер ще предаде всеки, ще направи всичко, за да остане на власт

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тарикатът Борисов изкара напред най-приемливите за Запада лица около себе си. Уважавам Дончев и Бъчварова – но именно в такива мигове човек показва колко струва.

Това написа бившият ни посланик в Русия Илиян Василев, който коментира случая “Скрипал” и реакцията на българското правителство.

“Знаете прекрасно, колко струва Борисов, колко пъти ви е предавал и пак се стремите да го защитите, като пленници със стокхолмски синдром.

Оставете да го защитават Лили, Горанов, Пеевски – какъв интерес на България защитихте с този страхлив, уплашен, наведен премиер.

Щяло да падне правителството, щяло да има нови избо ри – ами да пада, ако цената е унижението и снишението.

Мислете за времето след Борисов. Този човек ще предаде всеки, ще говори за и против, ще направи всичко за да остане на власт.

Истината е, че готвите визита на Путин към която има и енергийни проекти за да фиксирате зависимостта за години напред. Решетников каза. За това ви трябва посланик Коцев в Москва.

Корабът “Пионерски дух”, който полага тръбата през Черно море за Турски поток е вече на 200 км от турския бряг и времето за решение по продължението на българска територия изтича.

Русия ще загуби тази конфронтация, не е сложно за разбиране.

Питайте социалистите олигарси на кого залагат в конфронтацията – на Запада или на Путин. Той просто няма ресурси за да поддържа политиката, която води.

Никой няма да го напада, сам ще се срине.

И тогава отново ще се окажем от страната на губещите. Зарадия вашия погрешен избор.

Колкото и да забранявате появата ми по водещите медии, няма как да спрете анализите ми да стигнат до хората. И когато журналистите започнат да задават моите въпроси, ще се чувствам удовлетворен.”

Илиян Василев, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар