ЕКСКЛУЗИВНО! Цветан Цветанов Замесен в УБИЙСТВОТО на Петър Христов?

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„МВР-то ни отново цикли на едно място. Сега пък за убийството на бизнесмена Петър Христов. Работим по всички вердии, казаха разследващите и разпитаха… Влади Въргала!“. Това заяви гневно не кой да е, а евродепутатът Николай Бареков в сайта „Би нюз“.

Според него стрелбата по Христов е насочена към Цветан Цветанов и по този начин той е замесен в убийството. Някой се е прицелил в черната касичка на Цецо и той знае защо. Вторият човек в ГЕРБ отдавна е неудобен за партията си и войната срещу него е сериозна, но задкулисна. Има много хора, които не желаят той да продължава да дерибейства в партията, да я ползва за собствена употреба и да се саморазправя с неудобните и инакомислещите. Тоест – правещите опити да мислят със собствените си глави, а не с неговата.

Изстрелите по Христов всъщност са насочени към втория човек в ГЕРБ и целят дискредитирането му, показването на истинското му лице пред българите, категоричен е Бареков. Но се съмнява, че МВР сериозно разследва престъплението. По-скоро замита следите. Бареков пита от кога шоумените са по-ценни свидетели и знаят повече за убития, та чак и интервюта дават по телевизията. Вместо да се питат близките на Петър, Въргала дава пространни изявления, в които го описва като щедър светец.

Ще бъде ли разпитан изобщо Цветан Цветанов за показния разстрел?

Ше го попитат ли някога за „Наглите“, за офшорките на хората от елита, за обществените поръчки за 50 млн., получани от застреляния Христов, за дарението от 30 хил. евро, което той е направил на партията, та и за шестия апартамент – питат колегите от Би нюз.

И как ще го разпитат – като свидетел или като заподозрян?

През последните дни Цветанов мина в обяснителен режим и непрекъснато говори за престъпленията и убийствата, а Христов описва като свой приятел.

Борисов пък мълчи. Многозначително.

Според сайта, физкултурникът на държавата е тежък воденичен камък за определени хора и за ГЕРБ и той прекрасно си го знае. Те искат да се отърват от него, но по елегантен начин, като МВР и Прокуратурата да свършат мръсната работа по разобличаването и „развинтването на главата му“, както каза Андрей Райчев още през 2013 г.

Само че забравят, че Цветанов беше силов министър, а сега още държи Службите в ръцете си. Знае много неща за всеки, назначава на ключовите постове само свои хора, оказа се свързан със СРС-тата и сигурно още е, но никой не смее и звук да издаде. Даже бе осъден на 4 г. затвор на първа инстанция за спъване на работата на съдии и отказване да подпише искания за прилагане на СРС срещу доказани престъпници. Но и това никой вече не споменава. А делото бързо бе заметено щом Орешарски падна и Борисов отново взе властта.

Ще разпитат ли Цветанов за убийството на Христов, пита Бареков. Защото Цецо е замесен в него точно с името си и топлите си връзки с бизнесмена, вонящи на корупция?

„Едва ли“

Цецко не се предава лесно и хората му в МВР вече сигурно търсят някой клошар, който да поеме вината.

Защо това да не е албанската мафия.

Или пък извънземните.

Може да е всеки… който Цецко и хората му решат. 

Има ли някой, който още да не е разбрал, че в България управлява мафията! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар