Бойко Борисов

ЕКСКУЗИВНО! Пореден Скандал е на път да отнесе ГЕРБ завинаги от властта.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Според медиите в Германия Бойко Борисов е подписал споразумение с Германия и се включва в програмата против ядрената енергетика в Европа.

Което автоматично означава, че до три години АЕЦ “Козлодуй” трябва да затвори врати, хиляди хора да останат на улицата без препитание, а България да си купува ток от Турция и Румъния на фона на увеличаващото се потребление на електроенергия в световен мащаб.

Според източници в министерски съвет, това се е случило преди шест месеца и България поема курс по примера на Германия за добив на електроенергия само от възобновяеми източници, като за целта Германия ще подпомогне България с поне 10 милиарда евро, които да се отпуснат на едрият бизнес да създаде още енергийни паркове за добив на еко енергия.

Най – щастлива от цялата тази развръзка била Меглена Кунева, защото най – накрая се е изпълнил ангажимента който тя е поела пред една френска банка да затвори атомната електроцентрала на България, за да може да се развива и кредитира румънската ядрена енергетика.

Естествено от Русия вече са наясно с подписа на Бойко Борисов и са информирали и своите партньори от Китай, че Бойко Борисов ги баламосва, че щял да строи АЕЦ “Белене”, за да им открадне парите за проучавания и анализи, които китайците трябвало да се правят от лицензирани български или европейски фирми и лаборатории, защото България била страна членка на ЕС.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар