Екслузивно! Божков се е изнесъл от България, защото е имал информация, че при ареста му може да го самоубият

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Васил Божков е най-богатият българин и като такъв си има хора за всичко, според информация, която в момента усилено се коментира в ъндърграунда в София, а вече и в цяла България, Божков не се е страхувал от Борисов, но е бил наясно, че ще го самоубият буквално по времето в което ще го арестуват.

Това е причината да се изнесе от България, след като е бил предупреден от хора, които са били наясно с плана, как точно ще му се отнеме всичко в един ден. Случаят много напомня на превземането и буквално фалирането на банка КТБ, като дори изпълнителите са същите. Божков притежава антична колекция, която се оценява на стойност 1 милиард лева, а бизнеса му “Национална лотария” се оценява на 3 милиарда лева според експерти и тук е момента да отбележим, че това са само част от нещата за които се знае, че са собственост на Васил Божков.

По последни данни Божков се намира в Сърбия, но за разлика от банкера беглец Цветан Василев изобщо няма намерение да седи кротко и да гледа как някои хора му крадат всичко.

Според информация от сръбските служби Божков е засечен да си урежда среща със Сретан Йосич, по известен като Йоца Амстердама, за да закупи от него доказателства, за това, че премиерът на България Бойко Борисов е получавал като главен секретар на МВР пари от мафията, за да прикрива и извършва престъпления, както в България така и в Европа.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_692.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар