Екслузивно! Вижте палата на фалшивият д-р Коце Ботокса

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Министър Костадин Ангелов, познат повече като Коце Ботокса заради любовта си към разкрасителните процедури, живее в истински палат, потънал в зеленина и цветя. В имението коремният хирург съжителства заедно със съпругата си, която е само за парлама – гимнастичката Илияна.

 

В палата, както се твърди – купен с потребителски кредит според имотната декларация на Ботокса в КПКОНПИ, двамата отглеждат сина си Сами. Тук изниква един важен въпрос – дали луксозната къща, която официално била платен с банков заем, в момента не се изплаща от далаверите за 70 милиона лева, които Костадин Ангелов остави като дълг на „Александровска болница”, преди да бъде спасен с министерския пост в здравеопазването?

Официалната информация сочи, че през 2019 година Коце Ботокса е придобил апартамент с гараж и паркомясто в София от 231 квадрата за 586 000 лева, като за целта е сключил ипотека 525 000 лева, а останалите средства са от спестявания. Никъде в декларацията не се споменава за къща с голяма цветна градина.

Ангелов декларира едва 4200 лева на влог плюс застраховка живот за 18 500 лв. Трудовият му доход като директор на Александровска болница е бил с данъчна основа 64 600 лева, отделно по трудови взаимоотношения извън заеманата длъжност е получил още 24 000 лв., плюс 6000 лв. от друга стопанска дейност, т.е., общо 94 хиляди лева за една година.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар