Екслузивно! Ето кои са мъжът и жената от трагедията в столичното метро

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Има свидетели, които не са свидетели на самото деяние. Ще видим тези свидетели какво са възприели и какво ще дадат при разпита. Мъжът е 58-ма година роден, жената 65-та. Оръжието е законно притежаван Макаров. Това заяви прокурор Илиана Кирилова на извънреден брифинг по повод кървавата драма в столичното метро до летище София.

Пристигналите на място екипи на Спешна помощ и МВР са открили жената в безпомощно състояние, но с жизнени показатели, докато мъжът е бил починал. Близо до тях е намерен и пистолет.

По първоначални данни двамата не са криминално проявени. Не става въпрос за терористичен акт. Може да се мисли, че става въпрос за битова история. В близкия половин час ще уведомим близките и ще бъде извършено разпознаване“, каза още тя.

Тепърва ще се установява дали двамата имат брак с други лица, дали са били във фактическо съжителство. По камерите ще разберем къде са се качили“, заяви още тя.

Стана ясно още, че двамата живеят в София.

От своя страна шефът на СДВР ст. комисар Георги Хаджиев допълни, че разследването е в много първоначален етап.

„Предстоят процесуално-следствени действия и на тяхна база, ще имаме версии. Тази информация, която даваме в момента, е в максимален обем с разрешението на наблюдаващия прокурор. По-късно ще изнесем друга информация.

Свидетелите са установили и двамата в безжизнено състояние, преки очевидци нямаме“, обяви шефът на СДВР Георги Хаджиев

Мъжът има трудов договор и работи в охранителна фирма.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар