карбовски

Екслузивно! И Карбовски се включва в партията на Азис срещу ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
След новината за новият политически проект на чалга средите у нас начело с Васил Боянов – Азис, наши източници ни довериха, че Мартин Карбовски също щял да участва в проекта като основната му задача щяла да бъде да обясни на всички млади роми в България, че могат да се променят и за тях има бъдеще в България.
Самият Карбовски отказва коментар по темата, но по паметливи припомнят, че именно Карбовски преди няколко години в своите предавания много обичаше да ни показва как са неоправдани ромите в България. Днес той е на другият полюс и всячески заклеймява във Фейсбук деянията на ромите, но уви участието му в партията на Азис редом до другите звезди на фолка и модните сцени в България пак ще му се наложи да обърне перото.
В случая за Карбовски това няма да е нищо ново, защото за последните десет години, той е работил за кой ли не в политиката. Той се считаше за един от сигурните нови участници в партията на Слави Трифонов, която днес отново е с ново име и от ” Няма такава държава” вече се казва “Промени тази държава”, но уви нещо явно е развалило договорката и Карбовски ще бъде при Азис нещо, което е на 100% потвърдено и сигурно.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_25.html


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар