ЕКСЛУЗИВНО! Собственикът на Night Flight Петко Димитров не плаща заплати на персонала си. Заплашва ги! (ВИДЕО, СНИМКИ)

Бизнес, Петко Димитров
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На редакционната ни поща получихме потресаваща информация, че собственикът на известния нощен клуб Night Flight в София – Петко Димитров, който го играе баровец, не плаща пари на персоналът си.

А когато го питат кога ще им бъдат изплатени заплатите, получават заплаха за здравето си. Публикуваме цялото писмо без редакторска намеса.

 

Безкрайно сме разочаровани от некоректното отношение към нас от страна на г-н Петко Димитров (собственик на столичния клуб Night Flight).

Изключително грозно и недостойно е за “бизнесмен”, да НЕ изплати заплатите на персонала, който в крайна сметка “върти колелото” както казваше той.

Няма ситуация, в която не сме били коректни към работата си.

С какви очи застава пред нас и ЛЪЖЕ, че винаги е бил коректен с персонала си.

Петко Димитров

Носят се легенди за г-н Петко Димитров и за парите, които дължи на служители работили за него.

И тъй като се държи изключително арогантно и неуважително с хората, на които до преди няколко дни пожелаваше късмет и всичко “най-добро”, обещаваше, че ще остане в едни добри отношения и никой няма да бъде ощетен, решихме да изкажем разочарованието си от него и методите му за печелене на пари тук в публичното пространство, за да може да няма повече потърпевши и възможно най-много хора да добият представа, как просперира той!

Така ли се прави бизнес г-н Димитров ?!

В нито един столичен клуб не сме виждали собственик да си дели бакшиш наравно с персонала си.

Освен , че взима от нашите изкарани с труд и по честен начин пари, г-н Петко Димитров не ни изплати и това, което ни се полага ! ЕКСКЛУЗИВНО ОТ ВЧЕРА (06.07.2018г.)

Г-н Петко Димитров лично се обади на мобилния телефон на бивш служител на столичният клуб Night Flight , ЗАПЛАШВАЙКИ ГО, да не дава гласност за случващото се в клуба, в противен случай ще има последици.

Но ние няма да мълчим и искаме да кажем на всеки решил да започне работа или да бъде клиент на клуб NIGHT FLIGHT, какъв човек е начело на заведение за забавление на хората.

Искаме да бъдем по – добри и си мислим , че живеем в свят със закони и отговорност за действията ни, но кой ще вземе мерки срещу тези хора като г-н Петко Димитров?

Трябва да чакаме да изпълни някоя от заплахите си и да пострада невинен човек?

Докога това да имаш финансова стабилност ще дава повод на такива хора като г-н Петко Димитров да унижава, обижда, заплашва и ощетява хора като нас , като вас , работещи по честен начин?!

Петко Димитров
Петко Димитров

Георги Флоров

 

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “ЕКСЛУЗИВНО! Собственикът на Night Flight Петко Димитров не плаща заплати на персонала си. Заплашва ги! (ВИДЕО, СНИМКИ)

  • Петко е люлински крадец беше откраднал лети джанти от съседен квартал за голфа си и го бяха задържали в 9то,Пепи Лашев бая шамари му раздаваше в Биад на псевдо охранителят на Слави Бинев,завлече доста хора с пари от С.Сити,сменя колите си като се моли на приятел който държи автокъща да се гъзарее с тях и после хората си мислят ,колко е богат….това е БГ…Гъзара с трици маймуни да лови КОМПЛЕКСАР…..

Вашият коментар