Екслузивно! Тръгна подписка за отмяна на решението на КС срещу Кирил Петков

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Решението на конституционния съд може да бъде опровергано с един много прост въпрос. Какво е тяхното разбиране за отказване от гражданство, предявено от индивид, гражданин на дадена страна?

Или по-точно, какво трябваше според тях да направи Кирил Петков, което е в неговите възможности и правомощия, и ако е направил всичко възможно, както той е постъпил, то това е абсолютно всичко, необходимо, за да бъде признато за валидно и окончателно неговото решение. Какво още искат?

Нека да дадат конституционните си инструкции за достояние на всички граждани. Да се поставят на негово място и да кажат как те, конституционните правораздатели, биха постъпили. Това би било отговор, защото е лесно да кажеш “ разпни го“, когато не се отнася до теб.

Предлагам да съставим подписка за отменяне на тяхното решение, поради несъстоятелност. Може да послужи пред висши съдебни инстанции в Европейския съюз.

Или най-елементарно казано, според конституционния съд, човек няма как да се откаже от гражданство. Той казва ‘отказвам се’ , а те му викат ‘ТЦ, не си се отказал’ . Значи по конституция никой от нас няма права

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар