Експертизи доказват, че Росен Ангелов е убиецът – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Експертизи доказват, че именно Росен Ангелов е извършил убийствата в Нови Искър, съобщи министърът на вътрешните работи Валентин Радев. В рамките на разследването на тежките престъпления са назначени 95 експертизи, но не всички са готови към момента, уточни Радев. Дни наред полицията издирваше Росен Ангелов заради шесторното убийство в Нови Искър навръх Нова година. В крайна сметка през уикенда тялото му беше открито във вила в Луково. Смята се, че той сам се е прострелял в главата.

В сряда МВР ще направи брифинг, с който да сложи край на спекулациите около тежкото престъпление в Нови Искър. Това съобщи увери министърът на вътрешните работи Валентин Радев след заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност, който се проведе при президент Румен Радев. Министърът посочи, че до момента има 95 експертизи, които доказват кой е убиецът. “Притеснението беше, че един човек се разхожда свободен с оръжие, но благодаря на медиите”, заяви Валентин Радев.   “През 2016 г. 85% са разкрити престъпления свързани с убийства. През 2017 г. – 100%”, подчерта министърът. “Работим активно и по отвличанията, и по разбиване на банкоматите. По вчерашният случай с убития бизнесмен правим всичко възможно да разкрием какво е станало. Работим по всички версии. Първата е че работим по неговия бизнес и личен живот”, поясни министър Радев.

  “Всичко по случая с Петър Христов ни тревожи, особено в началото на председателството. Случаят е емблематичен”, коментира Радев като добави, че Петър Христов е бил известен бизнесмен, уважаван човек. “Имаме и нова информация от граждани, които го познават. Правим всичко възможно да бъде разкрито как е станало, всички събрани доказателства се обсъждат”, заяви той.   “За нас е важно, че има убийство, без значение на кой човек е. Това е човек, убит показно в центъра на София и това ни притеснява”, подчерта министър Радев. “Хубавата новина е, че и съдът работи с нас. Има ефективни присъди”, коментира още той.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар