Путин

Експерти в статия за изданието Foreign Affairs заявяват, че администрацията във Вашингтон е допуснала груба грешка при избора на стратегия за взаимодействие с Владимир Путин

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Експерти в статия за изданието Foreign Affairs заявяват, че администрацията във Вашингтон е допуснала груба грешка при избора на стратегия за взаимодействие с Владимир Путин.

Американските специалисти, оценявайки личността на руския президент, са стигнали до грешни заключения, пише изданието. Те са решили, че могат да говорят с държавния глава от позиция на силата. Този грешен подход обаче е довел до фиаско.

„Вашингтон ще продължи да разбира погрешно Путин и ще вярва, че демонстрацията на сила е единственият начин за сдържането му“, се казва в статията.

Експертите отбелязват, че Белият дом е разсъждавал много относно темата, че Русия трябва да бъде „сдържана“. Агресивната политика обаче в крайна сметка не е довела до успех.

Ето защо американските политици са започнали полека да се учат как трябва да се държат с Путин и Русия, ако искат начинанията им да имат някакъв, макар и минимален успех. Защото ако се говори за голям военен успех срещу Русия, то за такова нещо Вашингтон нито има сили, нито технологични възможности, за да се справи.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар