Експертът Виктор Серафимов: Тече генерална репетиция за уреждането на резултатите за изборите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Всички знаят, че предстоят парламентарни избори. Това, което малцина осъзнават е, че в момента тече една генерална репетиция за уреждането на резултатите за тези парламентарни избори.

В момента има частични местни избори в 12 населени места в края на месец февруари. Дуото ГЕРБ-ДПС на места павира пътя, за да си уреди настоящите парламентарни избори.

Това коментира експертът по международни отношения д-р Виктор Серафимов от “Републиканци за България” в ефира на телевизия “Евроком”.

 

“Какво се случва – във въпросното село Николаево, в община Плевен, сравнително неголямо село, което малко хора познават, ще има избори. Три отказа има от страна на ОИК-Плевен да регистрираме кандидат. Първият кандидат по същество беше отхвърлен по някакви съображения на ОИК, ние взехме решение да не обжалваме и предложихме друг кандидат. По отношение на втория ни кандидат имаме два отказа. Съображенията на ОИК-Плевен са налудничави. Чисто юридически е куриозно. Комисията приема мотива и ще цитирам “житейски неоправдано е едно лице да живее повече от 6 месеца на един адрес и това да не му е постоянният адрес”, допълни Серафимов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар