Експерт: Бойко Борисов нарушава всички охранителни закони

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“Бойко Борисов няма право да управлява автомобил! Това е против всички закони на охранителните служби”, заяви пред Lupa.bg експерт по сигурността, пожелал анонимност.
63-годишният експерт, който е бивш служител на НСО, направи коментара по повод публикуваното видео, на което премиерът за малко не направи ПТП при една от проверките си на строителни обекти в провинцията.
“Той може и да е супер шофьор, но на такъв пост по закон няма право да го прави, особено когато извършва служебни задължения. Президент и премиер нямат право да шофират, затова си има специализирани служители, на които се разчита, които са в точно определена възраст и всекидневно тренират всякакви ситуации на пътя, а и при охраната на високопоставени членове на управляващите.
На някои от предишни видеа, публикувани в медиите и социалните мрежи, се вижда, че Борисов кара и без колан”, коментира още експертът.
“Разбрах от настоящи колеги, че Борисов много добре е запознат с порядките, но въпреки забележките от моите по-млади колеги, той не давал идума да се обели”, завърши той.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар