Експерт за кръвната проба на Джамбазки: пълна измама

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Ангел Джамбазки е бил кьоркютук пиян при проверката на КАТ край Самоков вечерта на 7-и срещу 8-и декември, споделят източници в МВР. Репчил се е на колегите, обяснявал, че може да си прави каквото си иска, защото бил евродепутат с имунитет. „Евродепутатът се е връщал от купон в хотел „Ястребец” в Боровец заедно с двама свои приятели.
Когато го спрели, катаджиите го проверили с дрегер, който отчел над 1,5 промила алкохол в издишания въздух. Джамбазки обаче настоял да даде кръв в София, на 60 км от проверката, вместо в една от двете болници на Самоков”, отсече източникът ни. Джамбазки обясни, че дал кръв в център в Самоков, което се оказа откровена лъжа.
С размотаването той си е осигурил 2 часа пауза между залавянето и даването на кръв, през които чисто хипотетично е можел да се налива с течности, за да снижи процентите на алкохола в кръвта, коментира униформеният ни източник.
За капак дал проба във Военномедицинска академия, която, „по чиста случайност“, е под юрисдикцията на неговия приятел и партиен лидер Красимир Каракачанов.
Експерт коментира разликата между двете проби с думите:
“Пълна измама, за да го спасят този алкохолик. Това не му е за първи път и друг път е хващан пиян зад волана, но не се е разчувало. Няма как най- новите дрегери на КАТ да дават такава разлика с кръвната проба. Друг е въпроса и защо не е спазен закона и той е дал два часа по-късно кръвна проба.”
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/blog-post_484.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар