Експерт от МВР: На всички нас ни е ясно, че професор Минеков е обект на престъпление

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Експерт от системата на МВР се обърна към министъра на МВР през социалните мрежи със следният текст:

“Господин Маринов, относно случая с опожарената кола на професор Велислав Минеков ви съветвам да спрете да разказвате вицове пред телевизионните обективи, ако видите снимките представям ги, на Минеков е тази в началото, а тази е така наречената от вас, обект на посегателството

Или ако отидете до мястото на престъплението до изгорелите коли, на 100% ще видите колата на г-н Минеков напълно изгоряла, а другата от която уж тръгнал пожара обгорена леко отзад.

Вие господин министър как си мислите, че някой ще повярва на тази версия, вашата, като в цялата си кариера за първи път виждам някой да опожарява кола откъм задният прозорец.

На всички нас ни е ясно, че професор Минеков е обект на престъпление, което може и да е свързано с това, че постоянно критикува Бойко Борисов, нас, властта, но това ли е начина.

И вместо да търсим виновните за това престъпление ние си измисляме версии и искаме хората да ни вярват, а честните и достойните да не напускат системата.

Вие как мислите, колко честни хора останаха в система, защото ако пожарникарите не са ви обяснили, преди да пуснете поредният си виц от безпомощност може би, то свидетели и гасилите автомобила в началото, ясно посочват, че предните странични стъкла на автомобила на професора са били счупени и автомобила е залят с летлива течност.

Всичко това ясно показва, чий автомобил е обекта на престъплението, но явно за вас като министър на МВР е по удобно да излъжите обществото пред всички медии, за да не си мислят, че в България се извършват престъпления срещу неудобните на властта.”

източник: https://xaknewsdaybg.blogspot.com/2019/07/blog-post_954.html?spref=fb

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар