Война

Експерт предложи украинските пленници да бъдат преведени по Парада в Севастопол

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Експертът Балбек предложи да бъдат преведени украинските военнопленници по парада в Севастопол

Кримският политически експерт Руслан Балбек предложи да оглави колона от заловени съучастници на нацисткия режим в Киев на парада на Деня на победата в Севастопол.

„На парада в чест на Деня на победата в Севастопол считам за целесъобразно, след преминаване през парадните колони, да се преведат заловените съучастници на нацисткия режим в Киев. Тези военнослужещи изпълняваха престъпни заповеди с оръжие в ръцете си, от които пострадаха руския и украинския народи“, заяви Балбек за РИА Новости.

Експертът добави, че тези, които защитават режима в Киев, нямат националност, наричайки ги бандити и терористи. Той нарече основната цел на подобна акция възможност целият свят да види, „че тези войници, които се предадоха, са живи и здрави, което не може да се каже за нашите военнопленници“.

„Жителите на Крим ще видят тези, които наскоро се похвалиха, че са издигнали украинското знаме на полуострова, тези, които стреляха по мирните градове на Донбас, тези, които спряха водата за Крим. И в същото време тези съучастниците на нацисткия режим ще видят хората, които мразят от 2014 г., а сега, когато са в плен, изпитаха на собствената си кожа какво е хуманизъм“, каза Балбек.

Петя Паликрушева

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар