Експерт: САЩ създадоха коронавируса (ВИДЕО)

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Коронавирусът е създаден в лаборатория в САЩ и оттам е занесен в Китай, заяви Нерик Романов от Канадския изследователски център “Глобъл Рисърч”.

“Никой не посочва, че не много отдавна бившият зам.-министър на отбраната на Германия е посочил, че американците са патентовали този вирус още през 2015 г. Затова да се говори, че той е възникнал случайно е съвършено неправилно. Такава комбинация в природата – няма. Този коронавирус е създаден от два вируса, които са различни.
Коронавирус при прилепите, които са топлокръвни животни и коронавирус при змиите, които са студенокръвни. Тези два вируса в един организъм не може да живеят. Освен това има четири добавки от СПИН, които му позволяват да проникнат в клетките на човека. Ако приемем, че клетките на човек са един сейф, за да се проникне там ви трябва ключ. Този ключ е създаден изкуствено, заявява руския военен експерт и бивш член на комисията на ООН по биологическото и химическото оръжие”, заяви Романов.
“Китайците ядат прилепи от хиляди години и никога досега не им се е прехвърлял такъв вирус. Такива пазари, като този в Ухан има във всеки един голям китайски град. Вирусът е бил подхвърлян там и в това няма никакво съмнение”, каза още експертът.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар