Електрическите тротинетки на Lime остават по улиците и през зимата

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Заедно с първия сняг в София Lime обявиха, че електрическите им тротинетки остават по улиците и през зимата. При по-тежки условия обаче достъпът до бяло-зелените превозни средства за придвижване в града може да бъде ограничен, предупреждават от компанията.

Първата стъпила на българския пазар услуга за отдаване под наем на електрически тротинетки обяви, че няма да прибира двуколесните си превозни средства, въпреки продължаващия вече половин ден сняг в София. Все пак от Lime предупреждават, че ако метеорологичните условия станат по-тежки, е възможно достъпът до услугата да бъде временно ограничен. В такъв случай това ще бъде указано в приложението за наемането на тротинетките.

Lime дават и няколко съвета за използването на тротинетките им през зимата, което включва управлението им с повишено внимание и по-ниска скорост, носене на светлоотразителни елементи и съобразено със сезона облекло. Преди тръгване проверявайте състоянието на тротинетката, включително работата на спирачките ѝ, препоръчват от компанията.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар