Елена Йончева: Справедливост за Северозапада, СЕГА!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

БСП представи официално лицата включени в листата им за предстоящите евроизбори във Враца.

За среща със стотиците граждани пристигнаха водачът на листата Елена Йончева и проф. Мариела Модева. Гостите бяха приветствани с възгласи „Победа“ в Драматично-кукления театър в града.

„12 години сме част от ЕС, а Северозападът се превърна в най-бедния и изостанал регион. Ние имаме готова програма, с която ще възродим България. Скъпи врачани, държавата се превърна в наша мащеха. Ето МБАЛ-Враца е с дългове от над 15 млн. и всеки момент може да фалира, а болницата в Мездра страда от липса на кадри.

Болниците са се превърнали в търговски дружества и ако нямаш пари-умираш! Милиардите от Европа дори не стигат до вашите села. Хората емигрират и то не само заради ниските заплати, но и поради липсата на перспектива пред тях. ГЕРБ превърна България в мутренска държава, а страната ни както е тръгнало след 10 години ще се превърне в демографска пустиня. Целта на Борисов е грижа за шайката му, но ние българите и Европа ще го накажем“, заяви във Враца водачът на листата на БСП Елена Йончева.

Кандидатът за евродепутат засегна и темата за инвестициите.
„Малкият бизнес е подложен на рекет. 10 пъти са спаднали инвестициите заради корупция и лошо работеща съдебна система. Вдигнаха тока за бизнеса, ще го повишат и за хората. Ако не беше Борисов, вече щяхме да имаме работеща АЕЦ „Белене“. Даде печелившото летище „София“ на концесия на Турция. На 26 май верният избор е да сложим край на това криминално управление и излизаме срещу него с гласа си. Левицата е единствената сила, която може да премахне ГЕРБ“, допълни Елена Йончева.
„Отборът на БСП е гарант за справедливост! Ще се борим за промяната, за да няма Европа на 2 скорости, за да получават хората достойни доходи и да живеят в родната си страна. Да няма необразовани българчета“, заяви пред множеството кандидатът за евродепутат проф. Мариела Модева. Тя подчерта, че „С бюлетина номер 18 ще дадем старт на Социална Европа и по-доброто бъдеще за всички нас. За по-справедлив бюджет за България и правилното му и контролирано разпределение. Няма да допуснем кражба на средства дадени за развитието на родната ни страна. Ние се борим за справедливост сега, за да има бъдеще за нас и децата ни. Всичко това ще се случи с вашата подкрепа, а именно давайки гласа си за нас с номер 18 в бюлетината“, каза още проф. Модева.
Подкрепа за листата на БСП във Враца, даде и Корнелия Нинова, която започна с думите:
„Няма нищо по-хубаво от това да си в родния край! Идваме тук да ни дадете сили! Голямото предизвикателство на тези избори е масовото гласуване. Ако изпратим нашите представители в Брюксел може да постигнем минимална европейска пенсия и заплата за хората, както и справедливо разпределение на средствата от Европа. Милиарди се крадат, оставки се дават, но връщат ли се парите, отнемат ли се къщите за гости и незаконните тераси. Ние  сме тук, за да работим за равенство пред закона независимо дали е министър-председател или крадец, ограбил някоя баба на село. Евроизборите са важни за България. Нашите проблеми са европейски проблеми, които могат да се разрешат с помощта на европейски средства. На 26 май, с номер 18 в бюлетината, побеждавайки ГЕРБ ще поставим началото на възстановяването на нашата държава“, категорична бе Корнелия Нинова.
Листата подкрепиха и зам.-председателят на БСП Кирил Добрев,  председателят на областния съвет на БСП – Враца Ивайло Лилов, народните представители от областта Николай Иванов и Иван Генов, както и кметовете и председатели на общински организации на БСП от област Враца.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар