Елена Ненчева Мицева се казва ГЕРБ-камикадзето, което се вряза в протестиращите на “Ситняково”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“Скъпи приятели! В 4.00 тази сутрин се върнах бесен от 1-во РПУ. Бях упълномощен от задържания Г.Г. В обясненията, които даде, се съдържаха данни за терористичен акт или опит за убийство, извършено на 18.08.2020 от водача на автомобил СА 8594 СР на площада пред Румънско посолство.

Въпросната жена е била разпитана от полицай Атанас Груев и освободена, без да е извикана пътна полиция, без да й е взета задължителната проба за алкохол и наркотици и без да е записана в дневника на РПУ.
След 2 часово унизително чакане с цел да подам сигнал срещу тази жена, с цел освидетелстването й за упойващи вещества и стартиране на производство за опит за убийство, Груев и началника му Стоянова категорично отказаха да разкрият името на шофьора, което в нарушение на правилата за пропускателен режим в МВР не е отразено и дневника.” – съобщи във Фейсбук днес адвокат Минчо Спасов.

Пропомняме, че автомобил марка Тойота Аурис и рег. н. CA 8594 CР, с водач жена и спътници в колата мъж и две деца, на 17.08.2020 г. късно вечерта се вряза в протестиращи граждани нa бул. “Ситняково” пред Румънското посолство в България.

Проверка на LIBERTA установи, че автомобилът, управляван от неуравновесената дама, е собственост на Иван Стефанов Мицев, роден на 22 април 1972 година, и отговаря на тел. номер 0879130691. Медията ни направи опит да се свърже с господина, но телефонните ни повиквания бяха отхърляни след няколко сигнала “свободно”.

“До 3:05 часа вечерта на 17 срещу 18 август от Първо РПУ на “Шипченски проход” с основно авторитетно лице Груев и дама Стоянова, очаквахме трите имена на Провокаторката, които не ни бяха предоставени. Освен първото, изпуснато по грешка някак от Груев, мислейки си, че не го записваме, което бе “Елена някаква си, ще проверя” – разбираме от пост във Фейсбук на Хаго Бабикян.

От справка в регистъра на имуществените отношения между съпрузите става ясно, че съпругата на Иван Стефанов Мицев се казва Елена Ненчева Мицева и най-вероятно това е жената, която управлява автомобила, врязал се в протестиращите граждани на бул. “Ситняково” през миналата нощ.

До 2014 г. Елена Мицева е била зъболекар в Пловдив, а след това е прекратила членството си в Българския зъболекарски съюз /БЗС/ поради работа в чужбина.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар