Емили Тротинетката със стряскащи признания за леглото: Обичала лесбо, коланчета, смучки – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Емили Тодорова, която стана популярна с прозвището Емили Тротинетката, след като бе заснета от будни граждани да фучи по южната дъга на столицата с висока, се оказа голяма тигрица в леглото.

Самата тя разкрива, че е почитателка на груповия секс и често лети от град на град, за да се вижда с жени и да преспива с тях.“Изключително съм щастлива с моя мъж Тихомир и моята жена Елизабет. Трима души сме във връзка и се обичаме. Като бях само с Тихомир, пак бях щастлива, но нещо ми липсваше. Радвам се, че открихме Ели, че в дома ни има и жена. Аз по принцип съм лесбийка. Против моногамията съм, против ревността. Много приятелки съм загубила, защото гаджетата им ревнуват. Пък аз обикновено приятелство с лесбийки не водя. Държа да имам приятелство с привилегии. Харесвам груповия секс и искам да летя от град на град като сексуална калинка. Да се свалям с всяка жена, която е лесбо, и да не ми се правят забележки. Обичам да се натискам с жени, да ходя по градовете и селата за момичета, да преспивам с тях, такива неща желая”, разказва разкрепостената Емили.


Най-голямото и желание обаче си остава всяка вечер да спи с различни жени. За нея любовта между двама души била фалш, затова харесвала тройките, четворките, петиците..

“Като видя някоя лесбийка от тик-ток веднага почвам да я забивам, да я разпитвам къде живее и ако се налага хуквам за съответния град или село. Всичко започва – сядането с кълки, пипане по кръста, целувки по врата и смучки. Давам да ме лижат по гърдите, по корема. Лягам на матрака, отварям краката и лесбийките полудяват. Започват да скачат върху мен , търкат се и имитират все едно ме оправят. Не си падам по самия секс, но често се стига дотам. Слагат коланчето и действат. Аз съм за любовната игра, но се случва да ме клатят по 3 часа на матраците. Възбуждам се, пищя, скимтя, забелвам очи, припадам, изпадам в различни абстракции. Докато съм в безсъзнание, те ме лижат и целуват. Обичам да обяздвам лесбийски с кълки”, разкрива още горещата Емили Тротинетката пред Уикенд.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар