Емил Джасим хвърли партийна оставка след скандал във Фейсбук

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Емил Джасим подаде оставка от ръководството на “Да, България!” след спор във Фейсбук, превърнал се в една от темите на деня в социалната мрежа и предизвикал безброй критични коментари.

Образователният експерт и учител се забърка в публичен скандал, след като докладва на работодателя му мъж, който го обиди с думата “кретен”, и се похвали с това на фейсбук страницата си. Последва лавина от коментари, обвиняващи го в доносничество, както и колажи, свързани с постъпката му и политическата му дейност.

Скрийншот

Впоследствие Джасим изтри публикацията си и се извини, а преди малко написа следното:

“Тъй като постъпих необмислено и в разрез със собствената ми етика, подадох оставка като член Националния съвет на политическа партия “Да, България!”. Смятам, че отговорността е лична и затова трябва да я понеса лично. Още веднъж се извинявам на всички, които са се почувствали засегнати или разочаровани от моята постъпка, която беше в резултат на афект. Вярвам, че професионализмът няма нищо общо с мнението на човек по който и да било въпрос извън професията”, написа в социалната мрежа Емил Джасим.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар