Емоционален или рационален избор – търсете новия брой на списание “Мениджър”

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ако имате излишни 1000 лв., какво ще предпочетете – да си купите вещ или преживяване? Ако сте отговорили “преживяване”, вие сте чат от мнозинството. Хората все повече търсят емоция и спомен, отколкото “просто” продукти. Това провокира Джоузеф Пайн и Джеймс Гилмор да въведат термина “икономика на преживяването”. Това е нов етап в икономическата еволюция, който набира все по-голяма скорост.


Снимка: Списание “Мениджър”

Как работи икономиката на преживяванията и кои индустрии я експлоатират в най-голяма степен, ще разберете на нашите страници. Емоциите често надделяват и в нашите граждански избори. За това как да отсеем фактите от оглушителния “страничен шум” и защо е важно да гласуваме на изборите на 9 юни разговаряхме с представителят на ЕК в България Йорданка Чобанова.

В още една година на политическа нестабилност, нарастващо геополитическо напрежение, търговски войни и все по-силното влияние на климатичните промени, придържането към стратегически цели е от изключително значение. Каква трябва да е икономическата стратегия на България, за да бъде конкурентноспособна дългосрочно – потърсихме мнението на признати експерти и бизнеса.

Как се развива мебелната индустрия, защо буксува кръговата икономика, какво е AI washing, как да навигираме през бурята на промяната, защо трябва да четем научнофантастични романи и кои са последните мохикани на киното – отговорите на тези и други въпроси ще намерите на нашите страници.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар