България Русия

Еничари, на тази земя няма как да забраните руското, или да смразите българина към Русия!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Преди една година на българския език и територия му беше забранено всичко руско. Всички комуникационни канали на руснаците, руски новини, руски знаци, дори намеци за привързаност бяха запушени от цензура и автоцензура, така нормална за нашия юначен народ, специалист по пасивна съпротива.

Можем да наречем този момент – момент на Стъписването.

Една година, след която тайно и полека народът порасте с няколко века, на трети март 2023-та бентът на проруските настроения се отпуши. Вижте социалните мрежи, вижте телевизиите, които се скъсаха да правят анти-руска политика, но на трети март нямаше какво да снимат освен народа си. А той, стъписаният народ празнуваше руското си освобождение от турците. И още едно освобождение – от наложената американска цензура, проектирана чрез модерните еничари.
За тях ми е думата.

Вчера в грузинския парламент се сбиха заради закон, обявяващ всяка финансирана отвън организация за чуждестранен агент. Там е битката – щом чуждите организации, маскирани като носители на прогреса не успяват да се наместят в политиката на една страна – те организират мини майдани, вътрешно противопоставяне и малки боеве. Там е цитаделата, там атакуват.

Но има и такива дни, в които ако бях еничар, щях да разбера истината и да се замисля. И да се уплаша, тук, на тази земя няма как да забраните руското, или да смразите българина към Русия.

Винаги ще има девиантни изключения, може само тях да излъчвате по телевизията, може да има учени еничари, журналисти еничари, професори еничари, цели орди случайни еничари на хонорар, но няма да получите народ от еничари. Няма как.

Днес на еничарите трябва да им се каже може да отвлечете едно две деца от къщата ни, може да обучите двама-трима дори да размахват калъчката, но ако бяхте истински еничари, щяхте да знаете, че тук се разбиват империите, на тая скала, в тоя Балкан, в тоя Батак след който винаги ще следва Шипка.

Ако бях еничарин и бях прочел малко история щях да се откажа от тоя имперски корпус. Тук еничарите на тая земя никога няма да успеят.
И да и заради Русия, да. И заради тая пуста Русия.
Но най-вече заради България.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар