ЕРП се изгаври с абонатите си: Въртете обръчи, скачайте и гушкайте домашните си любимци, за да се топлите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Една от най-големите британски енергийни компании бе принудена да се извини след гневната реакция на хората на фона на покачващите се цени на електричеството и газта, заради отправен „съвет“ в неин блог към клиентите да започнат „да скачат, да си гушкат домашните любимци и да ядат овесени ядки, за да се стоплят“.

„Ово Енерджи“ се извини официално на клиентите си и ги информира, че блогът е премахнат, за да бъде коригиран и допълнен с информация, от която хората наистина ще имат полза. „Съветите“ във въпросния блог са били изпратени на един от клоновете на компанията.

Сред тях са още – хората да се обличат по-добре, да правят упражнения под формата на почистване на къщите си и да се състезават с децата си по въртене на обръчи.

Това става на фона на голямо обществено недоволство от покачването на цените на тока и газта и изобщо на цената на живота.

„Засрамени сме и искрено се извиняваме. Напълно разбираме колко трудна ще бъде ситуацията за много от нашите клиенти тази година“ – гласи съобщението на „Ово Енерджи“.

„Да кажеш на някой да си облече пуловер, вместо да пусне парното, ако не може да си го позволи, е абсолютна обида“ – коментира председателят на парламентарната комисия за бизнес Дарън Джоунс.

Премиерът и правителството са под силен натиск да се намесят срещу увеличаването на цените на тока и газта.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар