ЕСКЛУЗИВНО! Вижте отвътре блока на богопомазаните в “Изток”, ще ви паднат очите! Ето снимки!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

С никого не бях говорил преди да вляза в деловодството на Министерски съвет.

Категорично не, не съм говорил нито с премиера Борисов, нито с председателя на НФСБ Валери Симеонов. Не съм обсъждал с когото и да било подаването на тази оставка.

Това заяви пред bTV Красимир Първанов, който подаде оставка като заместник-министър на енергетиката заради скандала с апартаментите.   „Точно преди 10 години съм закупил жилище от същата тази фирма, което е малко по-нагоре. Всеки ден, отивайки на работа, съм минавал покрай този строеж. Това ме е навело на мисълта да си купя още едно жилище“, обясни Първанов.

Той посочи, че когато е решил да си купи апартаментите, той е бил приет в офиса на фирма „Артекс“ и разговарял с управителя Пламен Мирянов.
Първанов заведе водещия на сутрешния блок Антон Хекимян в във въпросния апартамент на ул. „Тинтява“, непосредствено до „Цариградско шосе“ в София.

„Много луксозно изглежда, с мрамор, интериорът е впечатляващ“, констатира Хекимян, опипвайки стените в коридора на блока.

Първанов му показа 3 празни спални и банята в апартамента. „Нормално жилище 150 квадрата. Виждате, че спалните са нормални 240 хил. лв.“.

Той отрече да е крил данъци и да е давал допълни пари в брой.   На въпрос какво ще прави след оставката, бившият министър отговори, че се занимава с енергетика. Той посочи, че притежава ВЕИ дружества.

Признавам, че е сгрешил като е влязъл в политика, „дотолкова доколкото струва един политик. Видяхте, за дни можеш да бъдеш омерзен отгоре до долу.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар