ЕСКЛУЗИВНО! Гинка от Пазарджик част от шайката на Борисов (видео и снимка)

Гинка от ПАзарджик
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Скандална снимка разкрива връзка между близката до сърцето на Борисов Мая Христова (Собственик и управляващ съдружник в ММ Group) и т.нар. купувач на ЧЕЗ България – Гинка Върбакова.

Христова стана национално известна от потресаващия запис между двете „каки“. От него стана ясно изключителното влияние на тази жена върху решенията на премиера.

Същата дама от снимката до Върбакова бе претърсвана от полицаи и данъчни на 5 април м.г. в разследване на пране на пари и измами с ДДС. Мнозина свързаха тези действия с отвличането на Адриан Златков, син на собственик на конкурентна автокъща.

Интересът на Борисов към ЧЕЗ е известен от времето, когато назначи Митко Каратиста в Управителния съвет на ЧЕЗ. Тогава остатъчният дял от 33% бе придобит за 80 млн. лв. Сега срещу тези пари „умните“ инвеститори ще могат да придобия 140-160 млн. евро.

Мая Хиената, както е известна в софийския ъндърграунд, е предоставила офиса си на Гинка Върбакова, за да даде на представително място интервюто си за Нова телевизия.

След днешното споразумение държавата да се включи в сделката, според запознати с тъмната страна на бизнеса, Борисов ще успее да плати с държавни пари на себе си и свои приближени.

Приятелката на Борисов и на Гинка – Мая Христова преди година е поканила на рождения си ден всички лица от сделката за ЧЕЗ, включително митичните грузинци, собственици на мол „Парадайз“.

Гинка от Пазарджик

На снимката от ляво на дясно: Славчо Върбаков, Марин Христов, Мая Христова (ММ Груп) и Гинка Върбакова.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “ЕСКЛУЗИВНО! Гинка от Пазарджик част от шайката на Борисов (видео и снимка)

  • Истината лъсна!!! Борисов краде за себе си – мандата явно свъешва

Вашият коментар