ЕС – неуспешният експеримент

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Интересно е защо толкова силно се страхува Брюксел от “Европа на нациите”.

Нали това беше един от пътищата, по които се предлагаше да върви ЕС? И изведнъж грубо и рязко започна налагането на мултикултурализма, загубата на национална идентичност и джендър идеологията, чужда на европейците и християнските ценности.

И това било опасност!?! Нали хората в Европа избират пътя си? Или им отричате това право? Ако голяма част от местата в Европейския Парламент се заемат от евроскептични партии, не е ли това показател за провала на идеята за ЕС СРЕД ГРАЖДАНИТЕ НА СЪЮЗА, които отчитат неговия провал и искат на това да се сложи край.

 

И отново ще напомня, че народ, който не помни своята история, няма бъдеще и се превръща в стадо. Именно в това се опитват да ни превърна европейските и евроатлантическите ценности – в сива джендърска маса, която лесно да се управлява от центъра.

И ако ЕС откаже да се вслуша в исканията на хората, които искат запазването на нациите, на традициите и ограничаване на миграцията, ще се стигне до разпада на съюза. Защото само няколко десетилетия и вече експериментът се оказа неуспешен.

Да кажем “сбогом” на Брюксел и “да” на България!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “ЕС – неуспешният експеримент

  • Европейският съюз (ЕС) е с подсигуряван провал от влиянието на неограничаваните съпътстващи щети от работата на Европейската централна банка (ЕЦБ).
    Спасението на ЕС е възможно само със защита срещу щетите от ЕЦБ.

Вашият коментар