ЕС: Няма как да платим за избитите животни, защото “няма доказана чума”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ИЗЛЕЗЕ СЪС СТАНОВИЩЕ – НЯМА КАК ДА ПЛАТИМ ЗА ЕВТАНИЗИРАНИТЕ ЖИВОТНИ, ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДОКАЗАНА ЧУМА…

Особено внимание трябва да се обърне на факта, че няма доказана чума, защото както знаем властите в България от няколко дена ни обясняват как всичко било доказано, но явно вече и в ЕС не им вярват и решиха да кажат истината и да откажат парите на България.

Друг факт, който трябва да отбележим е че процеса по обезлюдяване на Странджа не върви от вчера и че плана с връщането на мигрантите от Германия и Франция в буферната зона с Турция се подготвя от поне две години.

Според запознати именно, заради факта, че бежанците ще бъдат докарвани със самолети на летище Безмер е правен огромен ремонт естествено платен от Европа по плана “Пари срещу мигранти” преди две години, на който лично Бойко Борисов и Румен Радев са отрязали лентата, след ремонта на летището вече ще могат да се обработват до 14 самолета едновременно, което означава, че летището вече е подготвено за серийните полети от Германия и Франция които предстоят.

По интересен е фактът, че летището е пригодено за два типа транспортни военни самолети, които са на въоръжение именно в тези две страни?! Което буди също огромни подозрения.

Не трябва да се забравя и фактът, че България построи именно в този район и първата си част от така наречената велика стена – телената ограда на Валери Симеонов, докато всички доказателства сочеха, че най – големият поток на мигранти върви около Резово, Малко Търново и в региона на Хасково, но пък оградата се строеше ударно в района на Ямболските села. Явно е че България е усвоявала пари не за да не прииждат мигрантите, а заради факта, че ще трябва да ги държим в България, за да не се върнат случайно пак в Турция и да поемат през Гърция и Македония пак към Европа.

Дотук от Европа идват различни сигнали, за това че в България се случва някакъв план за заселване с мигранти, които не са желани в центъра на Европа, но нашите политици упорито отричат новините за това и ги коментират като фалшиви, но от центъра за полети виждаме, че голямата активност на полети в района на Безмер, започват имено седмица или две преди да бъде обявена чумата в района.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар