ЕС развърза кесията: 6000 Евро за спасен бежанец и 6000 Евро за заселен в България

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пенсионерите в България живеят с 1 500 евро,а бежанците ще живеят с 6000 евро, ако приемем такива от Германия и за в бъдеще,идващите през нашата граница.

За тези бежанци спасени по море Европейска комисия дава на държавата спасителка също 6000 евро.

България има членски внос в Европейския съюз около 500 милиона евро годишно, масовата пенсия в България е 1500 евро годишно, а масовата заплата е 3500 евро годишно.

Излиза ,че бежанците които ще идват да бъдат заселвани в нашата страна от Африка и Близкия изток ще живеят с по висок стандарт от българите , които са граждани на Европейския съюз и плащат членска вноска по един милиард евро годишно.

Това е пълен абсурд,че гражданите на европейска страна, като България живеят с по нисък стандарт от парите , които дава Европа за издръжка на един имигрант.

Докога Европейския съюз ще търпи двойни стандарти за доходите на страните членки и тази несправедливост в страна , като България,да има доходи на населението по ниски от тези, които се предвиждат за имигрантите.

Срамно е за управляващите европейска уж България, която до скоро бе председател на Европейския съюз да има доходи на своите граждани по ниски от доходите определени за нелегалните мигранти идващи да променят и разрушават традиционните цивилизационни ценности и традиции на европейските страни и общности, за която заплаха предупреди Европа , дори Президента на САЩ Доналд Тръмп.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар