Етаргет България представя Social Display: Нова услуга за рекламни агенции и крайни клиенти

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Водещата програматик платформа у нас обяви, че от началото на тази седмица започва да предлага нова услуга за рекламни агенции и крайни клиенти, която може автоматично да създава банери от публикации в социалните мрежи.

За първи път в България ще бъде представена услугата Social Displaywww.social-display.eu/, която със сигурност ще бъде полезна за различни бизнеси, които редовно създават съдържание за социалните мрежи Facebook, Linkedin, Twitter (следва и Instagram) и искат да имат допълнителна видимост на своите послания от същото това съдържание без допълнителни усилия.Христо Николински, управител на Етаргет България сподели:


Основното предимство на Social Display е простотата на цялата система и същевременно нейната ефективност. След първоначалната връзка с Facebook страницата на рекламодателя, всичко се случва автоматично. Всяка нова публикация ще бъде добавена към банер в рамките на 1 час от публикуването в социалната мрежа. В същото време тази кампания може да бъде насочена по същия начин, както стандартните дисплейни кампании в Програматик платформите: според интересите на потребителите, местоположението, социално-демографските данни или конкретното разположение на банерите.

Всичко, което се иска от вас е да „захранвате“ вашите социални мрежи със снимки, видеа, текстове, а ние редовно да ги превръщаме в динамични банери със стандартни размери без никакви допълнителни усилия от ваша страна.

Така потенциалните ви клиенти и заинтересовани постоянно ще виждат нови банери онлайн без да се налага вие постоянно да подавате обновени визии за целта, както при стандартните ни формати.

Ние сме заинтригувани! А ако вие искате да разберете повече за Social Display, вижте как работи той тук >>>

За реални примери с клиенти от чужбина с конкретни цели и резултати, пишете на [email protected]

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар