Етиен Леви: За мен това ще е първо гласуване в пленарната зала – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“За мен това ще е първо гласуване в пленарната зала. А как партията ни ще гласува за председател на НС – ще стане ясно в процеса на заседанието. Преди това нищо не можем да кажем. Когато започне заседанието, тогава ще дадем своя глас”. Това заяви пред камерата на NOVA Етиен Леви от “Величие” пристигайки в сградата на парламента преди началото на първото заседание на 50-ото НС.

“За нас е много важно първо да започне заседанието. И тук е момента да кажа, че е един много вълнуващ ден – за българската демокрация, за българската конституция, за България и за българския народ”, подчерта той.

Той отказа да даде категоричен отговор на въпроса как ще гласува партията му за председател на Народното събрание. “Сега мечтата на всички е да има правителство, да има кабинет. Хората трябва да се успокоят. Какво ще се случи… дави кажа честно, много ми се иска да бъда прорицател, но нямам тази дарба. Всичко ще става в момент на движение. Това за мен е много правилното решение спрямо нас”, посочи Леви. И допълни: “Няма риск при нас да не вземем правилното решение. Политическа партия “Величие” винаги е много наясно за какво точно става дума”.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар