Ето го намерият вързан чисто гол за дърво тази нощ под „Бузлуджа“. Оказва се, че е добър познайник на МВР в града на розите…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ето кой е откритият вързан за дърво край Бузлуджа разбойник от Казанлък – Стефан Бангото! Мъжът бе намерен снощи изоставен гол в безпомощно състояние по пътя към историческия връх и в момента е в критично състояние. Една от първоначалните версии за драмата гласи, че „наказанието“ му било наложено от брата на мъж, на когото бабаитът нанесъл побой преди няколко дни.

Казанлъчанинът бе намерен полужив с множество прободни рани и следи от побой вчера малко след 17 часа във вторник от случайно преминаващ. Бил омотан към ствола на крайпътно дърво с тиксо, престоял така часове наред при минусови температури, предаде presstv.bg.

Според запознати името му е Стефан с прякор Бангото, работел като хамалин и живеел в крайния казанлъшки квартал „Кармен“. Бангото е добре известен на полицията и е с дебело криминално досие. Бил агресивен по нрав, предизвиквал конфликти и побои, често заплашвал с нож.

Причина да бъде прикован за дървото за назидание на втория завой на път за върха, според отлично осведомени, е пореден побой, нанесен от Бангото над негов съкварталец. Пострадалият се жалвал на брат си, а той от своя страна решил да отмъсти, похитил Бангото, пребил го, намушкал многократно с нож, а после го вързал за дървото и го изоставил в гората.

Тази нощ в „Кармен“ е бил намушкан с нож 24-годишен мъж, откаран е в Спешния център. Предполага се, че между двата случия има връзка, криминалисти изясняват ситуацията. Все още няма заподозрян. Очаква се изявление от прокуратурата.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар