Ето защо някои мъже си падат по по-възрастни жени – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Специалисти анкетирали над 26 000 жени, като участничките били разделени на три групи. Първата група включвала жени под 23 години, втората жени от 25 до 35 години и третата – над 35 години. Изследователите установиха, че най-добрият секс е бил при жените от третата група, пише “Дейли мейл”.

Участничките отговаряли на въпроси за удоволствието от секса, за привлекателността си и оргазмите. Така 80% от жените над 36 години се смятали за сексуално привлекателни. Сред участничките на възраст от 23 до 35 години този показател бил 40%, а в групата под 23 години доволни от външността си били 70% от допитаните.Освен това почти 60% от жените над 35 и повече години споделиха за увеличаване на броя на оргазмите и повишаване на тяхното качество. В останалите групи с това се похвалили 50% от жените. Като цяло при жените над 36 години сексът се оказал по-добър. 86% от тях последната седмица са имали полов акт, които им е харесал, в сравнение със 76% в групата на 23-35 години и 56% в най-ниската възрастова група.


Продължителността на половия акт невинаги е съответствал на очакванията на участничките в допитването. Всяка трета жена смятала, че сексът трябва да продължава по-дълго. Всяка десета би искала обратното или по-бърз секс. По-малко от една трета от жените се занимавали със секс веднъж седмично, една пета три пъти седмично, по-малко от една пета – веднъж седмично. Според повечето участнички моногамията е ключът към щастливия сексуален живот – 81% от жените вярвали във възможността от пълноценен интимен живот с постоянен партньор, пише  trafficnews.bg.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар