Ето защо Хайфа не се побратими с Варна! „NEWS HAIFA“: Кметът на Варна се напи и тормози сексyaлно в хотел в Хайфа!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
ЖАЛКИ НАГЛИ ЛЪЖЦИ! СЛЕД СМС- И ОТ „АФЕРА“, БОРИСОВ ПУСНА МАШИНАТА ЗА ЧИСТЕНЕ НА НАС***Я ЗАДНИК НА ПОРТНИХ! А ПОРТНИХ ИЗЦВЪКА БЕЗУМНО „ОПРОВЕРЖЕНИЕ“!

И понеже ГЕРБ Портних се пъчи как „посрещал“ израелския премиер … 9 месеца по-късно!!!, /а всъщност е изпълнявал протоколните си функции като кмет/, след пиянския му скандал в Хайфа при официално посещение, като водач на варненска делегация, и понеже не смее да спомене даже града Хайфа, а пише само „Израел“ в идиотското си „опровержение“, АФЕРА припомня и му набива в очите публикацията на „News Haifa“ – ВОДЕЩА ПУБЛИКАЦИЯ ЗА ДЕНЯ ОЗНАЧЕНА С „ЕКСКЛУЗИВНО“ в превод:

Haifa News Curiot
https://newshaifakrayot.net/?p=90322
Ексклузивно: Дипломатически инцидент в Хайфа. Кой кмет се напи в градски хотел и тормози сексуално?
Кой е европейският кмет, посетил Хайфа тази седмица, приключил посещението си с инцидент

Смущаващ дипломатически инцидент се случи по-рано тази седмица в Хайфа по време на официално посещение на кмета на Варна. Кметът на третият по големина град в България, отседна в престижен хотел в Хайфа и според някои доказателства, получени от репортера на Haifa Curiot News в хотела вечерта – след като приключил планираната си среща за този ден и започнал да пие големи количества алкохол, се напил. Според доказателствата кметът на Верна също е тормозил сексуално една от служителките на хотела.
Смущаващият инцидент стигна до знанието на ръководителите на Хайфа и в крайна сметка посещението на кмета на Варна в Хайфа бе съкратено и няколкото срещи, насрочени за по-късно тази седмица, бяха отменени.
От Външното министерство не получихме никакви актуализации по случая от домакините в Хайфа. Свързахме се и със заместник-говорителя на град Хайфа Рони Гросман и поискахме справка от общината по случая. Защо посещението на посетителите от България бе прекъснато и дали полицията е замесена в случая, при съмнения, че кметът на Варна е тормозил служителката в хотела.
Община Хайфа потвърди подробностите, но не даде официален отговор.
….
Сега пак питаме ГЕРБ Иван Портних:
Каква е причината Хайфа и Варна да не се побратимят като градове? Каква е причината, нали с такава цел цяла делегация начело с него посетиха Хайфа? Защо Хайфа е отказала побратимяване с Варна?
Кой лъже, Портних! АФЕРА, „News Haifa“ или ти?!
Ето ги побратимените градове с Варна, където ХАЙФА ГО НЯМА. ПО ОБЯСНИМИ ПРИЧИНИ:
http://live.varna.bg/bg/Varna-worldwide/pobratimeni-gradove.html?fbclid=IwAR3TxTPSx-hPYDDlmn8fyuQJ1eSEPchYCqhZnctD55c3uEtDczQYTR1HmS0
АФЕРА също направи запитване до Общината в Хайфа и очаква отговор.
Afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар