Ето истината за агитката на ГЕРБ във Варна, която посрещна Бойко: 200 човека от ВиК измъкнати насила да му ръкопляскат, после го ПСУВАТ (ВИДЕО)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„200 човека платена от ГЕРБ агитка станаха свидетели на тоталното падение на лидера на хунтата Бойко Борисов във Варна – освиркване и псувни заради десетилетието кражби и разпродажби на гърба на народа”.

Така започна писмо на читател на Narod.bg, очевидец на падението на министър-председателя при неговото посещение в сряда в реновираната пречиствателна станция в Златни пясъци.

Същия ден, 29 юли, се състоя най-големия протест от последните години срещу управляващата мафия – 150 000 българи се разбунтуваха срещу кликата на ГЕРБ и сателитните й партии, вкопчили се във властта в името на грабежа.

Вместо да застане пред хилядното множество и да обясни защо не подава оставка, Бойко Борисов направи поредния нескопосан опит за пиар с посещение във Варна.

Ето какво пише още читателят на Narod.bg, станал очевидец на резила:

Реклама

„Тоя ден обаче Бойко изтегли късата клечка – местните гербери бяха мобилизирали с автобуси около 200 работника на ВиК в морската столица да Му ръкопляскат. Първо ни пратиха по домовете през работно време да се преоблечем, за да не сме по екипи на ВиК и така да лъсне, че сме платена агитка. После ни инсталираха още в 10,30 ч., за да чакаме Борисов с бурни аплодисменти. Той обаче пристигна в 14.00 и дори не се е спря при нас, както прави обикновено, за да дърдори глупости. Нервите ни не издържаха и на връщане всичките 200 човека от автобусите го изпратихме с каруцарски псувни”, не скри читателят на Narod.bg.

Иначе поредната пиар разходка с „джипката” за 250 000 лева на Борисов бе увенчана с улични приказки на премиера, с които народът очевидно вече свикна.

Вижте как отрази посещението сайтът на Министерския съвет, където няма и дума за псувните на 200 изпържени в жегата работници:

„Във Варненския регион морето е 100% идеално за къпане”, похвали се министър-председателят Бойко Борисов по време на инспекция в реконструираната пречиствателна станция в Златни пясъци. Той бе придружаван от кмета на града Иван Портних и заместник-кмета Христо Иванов и посрещнат под бурни аплодисменти. На мястото присъства и управителят на ВиК – Варна Валентин Вълканов.

„Всичко отиваше в морето зад кея. Това е огромна станция. Десетилетия всичко е текло в морето. Сега по цялото ни Черноморие има над 50 пречиствателни станции. Това е добре за бизнеса и за туризма”, обясни премиерът. Той разгледа пречиствателната станция и бе запознат с начина ѝ на работа. „В казармата викахме: „Да беше лято, да бяхме на Варна”, пошегува се на тръгване Борисов преди да побегне под псувните на бесните работници.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар