Ето какви са новите планове и цени на стрийминг услугата Max за България

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди няколко седмици научихме официално, че от 21 май стрийминг услугата HBO Max ще стане Max и ще включва ново съдържание. Заедно с това ще има промяна в цените и плановете, а днес имаме и пълните детайли за тях. 

HBO Max ще се превърне в Max, която ще включва досегашното съдържание, както и това на discovery+ и Eurosport. Съдържанието ще бъде “повече от двойно” спрямо това, което предлага настоящата услуга.

Приложението ще бъде подобрено и ще има нови функции, като потребителите ще трябва да свалят Max от своя онлайн магазин за приложения, а онлайн ще бъдат пренасочвани към новия домейн https://www.max.com/bg/en.

Ключова промяна е, че Max ще има два плана, а не само един, както беше досега с HBO Max. В България ще се предлага Стандартен план и Премиум план, а също и Допълнение “Спорт”.

Нови планове и цени

Стандартен план на Max ще струва 7.99 евро на месец или 79.90 евро при сключване на годишен абонамент. Това е с 1 евро повече на месец от досегашната цена за HBO Max, но тук съдържанието ще бъде с максимум Full HD резолюция и няма да има достъп до 4K заглавия. Клиентите на Стандартен план ще могат да стриймват едновременно на две устройства, ще имат опция за до 30 изтегляния на съдържание за гледане офлайн, а планът ще включва и всичко от “Париж 2024”.

Премиум план на Max ще струва 9.99 евро на месец или 99.90 евро за година, като ще предлага стрийминг на до 4 устройства едновременно, до 100 изтегляния за офлайн гледане, всичко от “Париж 2024”, както и достъп до 4K съдържание и Dolby Atmos звук, когато се предлагат такива. 

Допълнение “Спорт” е допълнителен пакет със спортно съдържание, който се заплаща отделно върху някой от по-горните два плана за 3 евро на месец. Той ще осигури достъп до отразяване на спортни събития, сред които тенис турнири от Големия шлем, колоездачни обиколки Grand Tours, 24 часа на Льо Ман, линейните мрежи на живо Eurosport 1 и Eurosport 2 и други. 

На този етап у нас няма да се предлага план с реклами, който би свалил цената с няколко евро. В Румъния н апример ще има такъв за 4.99 евро. 

Условията за абонатите, които досега използват HBO Max чрез оператор, ще зависят от доставчика. А ако сте абонат на HBO Max по условията “отстъпка за цял живот” – Max ще се предлага със същия процент намаление, какъвто е бил при HBO Max, но от новата, по-висока цена. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар