Ето как ще изглежда новият премиум таблет Galaxy Tab S10 Ultra на Samsung

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Остават броени дни до следващата голяма премиера на Samsung на 10 юли, но слуховете твърдят, че тогава няма да видим нови таблети. Вместо това серията Galaxy Tab S10 ще се появи в началото на 2025 г., като днес имаме изображения на най-високо позиционирания модел в нея – Galaxy Tab S10 Ultra. 

Таблетът изглежда доста сходно със своя предшественик, като според източника точните му размери са идентични – 326.4 x 208.6 x 5.45 мм. Единствено дебелината на новия модел ще бъде с 0.05 мм по-малка, така че изглежда и при Samsung, подобно на Apple, се очаква изтъняване на профила при таблетите. 

Galaxy-Tab-S10-Ultra-5K1-1420x799

Galaxy Tab S10 Ultra ще предлага щедър 14.6″ дисплей, две предни и две задни камери, ще предлага все така четири високоговорителя, настроени от AKG, ще поддържа работа със стилуса S Pen и той ще има специално място за магнитно безжично зареждане на гърба на таблета. 

Galaxy-Tab-S10-Ultra-5K3-1420x799 1

Все още е под въпрос какви чипсети ще използва компанията за тези таблети. Обикновено това са Snapdragon на Qualcomm, но има слухове за преход към MediaTek, поне за някои модели от серията. 

Анонсът на таблета вероятно ще се състои заедно с този на Galaxy S25 през януари догодина. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар