Румен Радев: Нови избори няма да дадат промяна, ако политиците не се справят с проблемите - България

Ето кой е виновен за провала на протестите! Вижте провокацията, която изуми мислещите българи

България, Протести, Румен Радев
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още не беше стихнало хорото на площада пред Народното събрание, когато се започнаха анализи и философстване защо така грижливо подготвеният протест не успя.

Изказваха се всякакви мнения, някои рационални, други наивни, трети безумни. Българите по стар боен навик протестираха предимно в социалните мрежи в ролята на зяпачи и даваха акъли на леещите пот върху жълтите павета.

Властта каза, че очаква големи провокации и струпа цялата полицейска мощ на мястото на събитието, но провокациите не дойдоха нито от участниците, нито от обичайните заподозрени.

Те се появиха на мястото, където беше организиран протеста – в социалната мрежа.

Неочаквано във всички по-големи групи се появи гневен въпрос и жестоко обвинение към президента Радев. „Г-Н ПРЕЗИДЕНТ, ЗАЩО НЕ ОГЛАВИХТЕ ПРОТЕСТА, И НЕ ИЗВЕДОХТЕ АРМИЯТА, В ПОДКРЕПА НА НАРОДА?! ЗА КОГО РАБОТИТЕ, Г-Н ПРЕЗИДЕНТ!???“ / Запазваме  правописа и пунктуацията на публикацията до последната запетайка./ А ето и оригиналът:

 

Нямаме идея това тролска атака ли е, или представлява вопъл на наивния народ. На пръв поглед авторката на тези обвинения е средностатистически потребител на мрежата, който качва дежурните картички „Има ли кой да ми каже добро утро“, „Днес е прекрасен ден“, мъдрости от рода на “ Какво само мрънкате че жените не млъквали? Хваща те е за косата и я целувате
Мнооого сложно … 😊  и „Бъдете силни като топката, колкото по-силно я ритат, толкова по-далеч отива“.  /пак запазваме правописа/.

И ни се струва много странно, че точно такъв човек, който членува в едни от най-големите групи във ФБ, а непрекъснато стене за нещата от живота – любов, сила, страдание, дребни радости, китки и други женски неща, при това не особено грамотно, изведнъж скача срещу президента. И го обвинява в нещо безумно.

Той ли е длъжен да слезе да поведе народа?

Коя армия да изкара?

Кого да подкрепи, като от обещаните 34 000 души, които уж щяха да дойдат от чужбина, дойде бутикова групичка, подкрепена от родни ентусиасти?

Много фино и много грозно вината за неуспеха на протеста се стовари върху президента. Както напоследък е модерно всичко да се слага на плещите му и той да е перманентно виновен.

Авторката на този пост чела ли е Конституцията?

Знае ли какви са правомощията на президента?

Обвинява го защо не е направил държавен преврат ли?

Извинете, но всичко това е или някакво недоразумение, или целенасочен удар по Радев.

Трето положение просто няма!

Автор Станислава Славова, istinata.net


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар