Ето я бухалката на Бойко в МВР! Вижте ченгето, което удря враговете на хунтата с фалшиви доноси

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нова калинка на Бойко, но с бухалка, изскочи от МВР. Добре запознат със случващото се в силовото министерство източник алармира, че топ полицай се е превърнал от служител на обществото в прислуга за мръсни поръчки на Мутрата.

 

„Това е бухалката на Бойко Борисов в МВР – нарича се Михаил Наумов.

С фалшиви доноси шефът на спецотдел „Престъпления срещу личността” удрят врагове на Борисов, само чака сигнал от зайчарника в Банкя. Мишо, както го наричат в Главна дирекция „Национална полиция”, работи само с кошаревски свидетели, които срещу пари са готови да кажат точно каквото е угодно на глутницата около Баце”, не скри възмущението си криминалистът под пагон.

Проверката на Narod.bg показа, че Михаил Наумов е бивш шеф на отдел „Убийства“ в Главна дирекция „Национална полиция“ и Полицай № 1 на 2013 година.

В момента е шеф на специалния отдел „Престъпления срещу личността“ в ГДНП.

Възпитаник на Средното спортно училище „Чавдар“ на ЦСКА, а след това и в Централното спортно училище „Олимпийски надежди“ по борба – ковачницата за кадри на мутрите. През 1986 г. влиза в юношеския национален отбор, после в младежкия, а сетни и в мъжкия.

Неслучайно по същото време Васил Илиев, Пенчо Младенов и още няколко борци, също възпитаници на „Олимпийски надежди“, основават групировката ВИС.

„Не знам защо започнаха да наричат тези хора „борци“. Във ВИС имаше само няколко души, които са се занимавали с този спорт. Образът, който се наложи в общественото мнение за бореца, беше на дебеловрат мъж с ниско чело и къса подстрижка. Аз никога не съм изглеждал по този начин“, припомни си преди време в интервю пред столичен вестник Наумов.

След 10 ноември постъпва в Трето районно управление в столицата, в група „Охрана на обществения ред“. През 1992 г. става младши районен инспектор, а през 1993 г. – помощник оперативен.

Кариерата му е тясно свързана с възхода на Баце, затова сега топ ченгето се отблагодарява на проваления премиер с изпълнение на мръсните му поръчки, завърши информаторът на Narod.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар