ЕФЕКТЪТ ВИТАЦЕПТИН В ОНКОЛОГИЯТА

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

През последните години микроелементите като антиоксидантите придобиват важнo значение в хода на онколечението. Антиоксидантите действат благоприятно на човешкия организъм. Те не само унищожават свободните радикали, но и подобряват физиологията на организма, като го предпазват от вируси, бактерии, токсични вещества и засилват функцията на имунната система.

 

Vitaceptin

Витацептин е продукт съдържащ в себе си два растителни вида Iresine celosia и Petiveria alliacea, получен в резултат на усилията да се намери продукт с естествен произход и свойства, подпомагащи имунитета с максимална антиоксидантна активност, показващ силно изявени антитуморни свойства.

 

Идеята за разработването на Витацептин е включването на нови биологично активни вещества с антиинфекциозен и антитуморен характер. През последните години българската компания Медикалфарм имаше повишен интерес към билките и по специално към техния синергичен ефект в продукта Витацептин. При създаването му са използвани всички познания за сигналните пътища и механизми за подпомагане на основното лечение, което дава възможност за един по-добър живот на пациента.

 

Биологично активните средства, които се извличат от растенията нямат токсичност, в сравнение с антинеопластичните лекарства и това ги прави изключително важно средство в борбата с коварната болест. Съществена причина за рязкото нарастване на интереса именно към тези билки е, че с блестящото развитие на съвременната медицина и фармация се създават голям брой силно активни лекарства, на които са присъщи и множество странични ефекти. Това обръща погледа на човечеството към перспективата на растенията, които благодарение на биологичната си природа са изцяло поносими за човешкия организъм.

 

Витацептин е изцяло натурална хранителна добавка с подпомагащо действие при химио- и лъчетерапия и профилактично въздействие върху човешкия организъм.

 

Основните функции на продукта са да подпомага детоксикацията на организма и да работи за подсилването на имунната система в хода на конвенционалното лечение.

 

 

Petiveria alliacea и Iresine celosia са многогодишни билки, диворастящи в районите на амазанонските джунгли, както и в някои части на Карибските региони. В областите в които се развиват, те отдавна са известни с множеството си терапевтични качества. Екстрактите от растенията на Petiveria allicea и Iresine celosia в химично отношени са богати на глюкокортикоиди, различни естествени протеини и полизахариди. Те имат високо съдържание на изотиоцианати и антоцианини, които са мощни антиоксиданти. Те имат антивирусни и антибактериални свойства .

 

 

Редица проведени изследвания доказват противовъзпалителните свойства на Iresine celosia и Petiveria alliacea и възможността им в значителна степен да понижават кръвната захар, като по този начин възпрепятстват раковата клетка да се храни.

Други изследвания доказват, че Витацептин абсорбира и извежда токсините, радионуклидите и вредните вещества, като детоксикира организма след проведена химио- или лъчетерапия. По този начин пациентите не усещат страничните ефекти от конвенционалното лечение, които са отпадналост, липса на апетит, повръщане и др.

Наред с гореизброените качества, Витацептин подпомага имунитета чрез прекъсване на процеса на интоксикация в клетките, обогатява организма с кислород, стимулира костния мозък и това резултира в образуването на повече червени кръвни клетки и хемоглобин, като намалява риска от анемия.

Активира съзряването на дендритните клетки, като по този начина се засилва имунния отговор на организма и се задейства противотуморен имунологичен цикъл. Противотуморният имунологичен цикъл описва сложни взаимодействия между имунната система и туморната клетка. Този цикъл по същността си описва естествения процес, при който имунната система предпазва организма от рак.

Витацептин стимулира този процес и той функционира оптимално, когато цикълът функционира оптимално, той успешно се самоподдържа.

 

Модерната медицина има сериозна необходимост от продукти с естествен произход и максимално действие – ефектът на Витацептин в онкологията е безспорно признат в Европа.

 

За повече информация, може да откриете на сайта www.medicalpharm.eu  .

 

Витацептин се предлага в цялата аптечна мрежа на територията на България.

Коментари

Коментара

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар