Е, нЕма уикенд да не ни сполети дежурната по амбразура бивша Първа п…а на Републиката

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Е, нЕма уикенд да не ни сполети дежурната по амбразура бивша Първа п…а на Републиката.

Призовавам да направим петиция до Деска Плювналиева да си го държи в къщи през почивните дни. Разбираме, гнусно е, но все пак защо всички трябва да страдаме!?!

Разбирам от поредното изхождане на Бившата, че той, видиш ли, не одобрявал настоящия Президент, защото не бил демократ. А не бил демократ, защото не спазвал Конституцията. Интересно ми е каква е връзката? Най-вероятно Бившата, също като Магарешки, не е чела Конституцията. Ако щете, вярвайте, там думата „демокрация“ я няма нито веднъж! Освен това спазването на законите не винаги означава демокрация, нали? Например в Третия райх са спазвали законите. Според логиката на Бившата, тогава е било демокрация.

Много е лошо, когато не само си тъп, но и недоучил. А още по-зле е, когато са те избутали нагоре, на видно място, така че да не остане никой, който да не забележи простотията ти! А най-трагичното е, че съществото дори не осъзнава собствената си простотия и погнусата, която предизвиква у нормалните хора!

Призовавам и медиите да спрат най-после да го показват през почивните дни, защото ми нарушават правото на почивка и лично спокойствие! Да се лекува по друг начин! Има и розови хапченца и ненапрегнати лични разговори със съответните здравни специалисти!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар