Жалкари! Бойко и хунтата си влачат фенове за подкрепа, снимат се с едни и същи герберасти (СНИМКИ)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов и хунтата ГЕРБ си влачат едни и същи герберасти за подкрепа, с които се снимат като „доказателство” за народната любов.

Проследяване на фотосите, които управляващата мафия пуска от срещите си с хората показаха, че едни и същи нискочели индивиди се снимат прегърнати с членовете на хунтата.

Ето какъв на какъв пост на Наталия Сотирова се натъкнахме във фейсбук, който доказва, че Бойко и сие си водят фенове на проявите, за да не се чувстват самотни насред протестираща България:

От няколко дни се опитвам да открия кой е субектът, снимащ се с ГЕРБавите величия и станал популярен във фейсбук с особената си визия, поза и стил.

Е, днес най-после го открих. Оказа се пловдивска ГЕРБава калинка от формированието Младежи ГЕРБ на шайката. Името му е Kalin Taligarov и е от приближените до другия пловдивски смешник Мирослав Тенев.

Реклама

Тези и двамата са страшно амбициозни и така са си повярвали на баджовете, че сигурно се виждат като министри в някое следващо правителство на главатаря.

Много е интересна снимката с Херо Мустафа. Последната гледа доста стреснато. Явно не е очаквала чак такова нахалство от това келешче…

Извинявайте, че ви занимавам с това недоразумение, но наистина държах да открия кой е и какво прави навсякъде по ГЕРБавите сборища.

Много боклук има в шайката… Ужас!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар