Жалки, нищожни хора

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Трепетите, вълненията и емоционалните ми очаквания, че пледоариите на антоанетитепрофесорхристови и стойчодоцентстойчевци в защита на ГЕРБопитеците и техния Главатар отидоха по дяволите!

Бих им писал 3 минус, ако трябваше да ги оценявам по шестобалната система. Към такива мисли ме насочиха школските метафори на професорхристова. Тя не успя да намери подходящи тези и опорки, за да защити вече бившите управници след унищожителните и безпощадни критики на служебния премиер и министрите му.

„Вчерашната пресконференция е проекция на изминалия месец. Прилича на клас, който иска да покаже липсата на капацитет на другарчето от съседния клас. Най-големият проблем на класа е, че ни представиха повече епитети и съществителни, но нямаше глаголни форми. Вероятно класният и дружината са разбирали, че класът не е добре подготвен, защото беше ограничена възможността на журналистите да задават въпроси.“ Това заяви проф. Антоанета Христова в студиото на сутрешния блок на бТВ.

Разочарован съм, очаквах повече, защото наивно вярвах, че глашатаите на шайката ще проявят поне малко артистична изобретателност преди да застанат с голи гърди пред амбразурата. Жалки, нищожни хора, както казва Паниковски.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар