Жалко картинка! Волен вика полиция на плажа, взели му шезлонга

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Високите децибели на гласа му се чували чак до вътрешността на намиращия се в тясна близост къмпинг „Смокиня“ Лятната ваканция на Волен Сидеров и семейството му край Созопол е добила криминален характер, твъррди „Ретро“.
Лидерът на „Атака“, съпругата му Деница и синът му години наред почиват в апартамент в луксозен ризорт на първа линия на плажа на Каваци. Деница и малкият са на морето от началото на сезона, а политикът ги посещава във всеки свободен от ангажименти момент. Преди седмица обаче почивката му била вгорчена, а високите децибели на гласа му се чували чак до вътрешността на намиращия се в тясна близост къмпинг „Смокиня“. Причината – „откраднат” шезлонг.
Като дългогодишни гости на комплекса, клиенти на заведенията към него и на чадърите и шезлонгите му, семейство Сидерови си изградили навик винаги да съобщават предварително на персонала дали на следващия ден ще плажуват точно там, за да могат да им резервират места. И този път постъпили по старата, изпитана и винаги работеща схема, но когато се появили вкупом на пясъка, се оказало, че на техните места вече тен събират други хора.
Волен вдигнал скандал на хората, които категорично отказвали да освободят шезлонгите и да се преместят другаде. Сидеров си извадил телефона и се обадил на 112, като поискал да бъде изпратен полицейски екип на плажната ивица пред въпросния комплекс. Служителите на реда пристигнали буквално след броени минути, но нямало какво да направят, тъй като реално нарушение липсвало.
В по-късните часове на деня, когато чадърите се поизпразнили от народ, жена му Деница и синът му все пак отишли на кратък плаж, но афектираният политик предпочел да остане в комплекса.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_462.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар