жан виденов

Жан Виденов бесен: Гласувайте си за Бойковци и Кировци и гледайте още 30 години как САЩ ви изцеждат живота!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Жан Виденов не е доволен, че завръщането му в политиката не бе подкрепено от българския народ и почти никой не гласува за неговото ляво обединение. Според бившия премиер това е показателно за нивото на днешния българин, който вижда, че живее зле, но продължава да гласува за евроатлантически партии като ГЕРБ и „Продължаваме промяната”.

„Винаги съм казвал, че малкият човек е най-важен. Щом той гласува за Бойко Борисов или Кирил Петков, значи тези 30 години не са му стигнали и иска още 30 САЩ да изцеждат всичко българско.”, беснее Виденов.

Той продължава да стои зад позицията си, че България с НАТО и ЕС е загубена, и то не защото тези организации по принцип са лоши, а защото са лоши за България. Според Жан тези структури са направени така, че големите да експлоатират малките. Затова за България няма никакъв смисъл да членува в тях.

Бившият лидер на БСП е твърдо против влизането на страната ни в еврозоната. Според него това ще задълбочи икономическата криза в държавата, която и сега е огромна.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар