Жан Виденов е единственият в света, който отказа да приеме Сорос!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Когато става въпрос за Жан Виденов, мнозина виждат в него дявола, който съсипа България в средата на 90-те години на миналия век. Всъщност обаче до хиперинфлацията през онази зима на 1996 г. се стига неслучайно, защото всичко си има предисловие.

 

Отношенията със Сорос

Жан Виденов е първият политик у нас, който казва „не“ на плана „Ран-Ът“. Най-общо казано това е план, създаден от САЩ, който цели съсипването на България и превръщането й в робовладелска страна.

В него са заложени точки като унищожаване на животновъдството и българското производство, увеличаване на вноса до почти 100%, унищожаване на частната собственост на българина и още много други неща, които в момента наблюдаваме, че се случват в страната ни.

Проводник на този план у нас се явява Джордж Сорос. След 1989 г. той посещава България и създава фондацията „Отворено общество“. Дейността й не е много ясна, но тя е освободена от данъци, а България се задължава да изплаща на САЩ всяка година по 41 млн. лв.

След като идва на власт, Жан Виденов отсича пред трибуната на Народното събрание, че няма да се дават повече тези пари на Америка. Джордж Сорос е бесен и иска среща с българския премиер, но той му отказва.

Тогава Сорос се зарича да му отмъсти, като го свали от власт. Бързо успява да организира протести, съставени предимно от платени футболни ултраси, наркозависими хора и либералисти, и така се състои митингът пред Народното събрание.

Противопоставянето на Световната банка

Главното, което сваля от власт Жан Виденов, обаче са отношенията му с втория по ранг човек в Световната банка.  Той го посещава и му подава списък със 100 български завода, които трябва да бъдат приватизирани.

Жан Виденов не се съгласява на подобно национално предателство, поради което плаща с поста си. Световната банка целенасочено обезценява лева, за да се стигне до икономическата криза, довела до оставката на кабинета на БСП.

И досега Виденов се страхува за живота си, ако разкрие истината за своето сваляне от власт. За да не го сполети съдбата на Андрей Луканов, който беше убит от външни сили, Виденов приема да си носи кръста и да бъде дяволът в българската политика.

И до ден-днешен срещу Жан Виденов няма нито един компромат или доказателство, че е действал против интересите на България. Въпреки това голяма част от народа продължава да го смята за най-ужасния държавник, който сме имали. Парадоксът е, че „най-ужасният“ е всъщност единственият, който е следвал националните интереси на България.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар