Жената на Митьо Очите изрева: Детето ни чете какво пишат за баща му, тежко му е!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Официалната половинка на Димитър Желязков – Митьо Очите – Антигона Янулис, направи изявление, че близките и децата му тежко преживяват неговия арест и обвиненията му по 10 престъпления.

„Чрез ровене в миналото се правят жалки опити да бъде смазан психически човекът, с когото живея от 2001 г. под един покрив, чиито деца отгледах и когото познавам най-добре от всички ви“, заяви жената на несебърския Ал Капоне, пише „Ретро“.

Според Антигона твърденията, че Желязков би могъл да бъде замесен в подобни престъпления, били нелепи. Тя разказа, че детето им Димитър, който е на 14 години и ходи на училище в Несебър, четял в интернет в какво би могъл да е забъркан баща му и преживявал това изключително тежко. Припомняме, че Очите ще бъде съден за общо десет престъпления, сред които ръководство на престъпна група за рекет и изнудване, заплахи, палежи и разпространение на наркотици.

Желязков бе арестуван през миналото лято в Турция, където прекара няколко месеца в тамошен арест.

Той бе екстрадиран у нас в средата на февруари. Жена му призна, че му е ходила на свиждане в южната ни съседка още след Нова година. И тогава, и сега Очите се държал мъжки, но имал сериозни здравословни проблеми, твърди Антигона.

„Нуждае се от нови две операции, които трябва да се направят, защото здравето му е влошено, но той не каза и дума за това, търпи и стиска зъби. Пита за внучето си, което роди Станислава – голямата му дъщеря, още не го е видял. Митко е уникален баща и човек, партньор и мъж. Казвам ви го, защото аз съм в къщата му вече 20 години.

Тези, които сега го разкъсват и го заплашват, да знаят, че трудно могат да го сломят“, категорична е половинката му, която в момента живее в семейното имение на боса в село Кошарица, Несебърско, заедно със сина му Димитър-младши.

ПИК

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Жената на Митьо Очите изрева: Детето ни чете какво пишат за баща му, тежко му е!

  • Ако беше толкова съпруг и баща, щеше да мисли и за другите, които имат жени и деца. Нямаше да върши грабежи и убийства. Всеки плаща един ден. Има възмездие за всичко в този свят, а и в отвъдния, т.е. последствията са вечни!

Вашият коментар